Scanninger og priser

 


TID PRIS TILSKUD
Tidlig scanning Uge 5-12 20 min 500 kr Book
Kønsscanning basis Uge 14-40 20 min 550 kr Book
Kønsscanning udvidet Uge 14-40 30 min 750 kr Book
Tidlig misdannelsesscanning Uge 15-19 40 min 1.100 kr  logo_danmark Book
Sen misdannelsesscanning Uge 19-22 40 min 1.100 kr logo_danmark Book
Vægtscanning Uge 14-42 30 min 700 kr Book
Tryghedsscanning Uge 14-42 20 min 500 kr Book
3D/4D scanning – basis Uge 25-34 30 min 1.000 kr Book
3D/4D scanning – luksus Uge 25-34 45 min 1.300 kr logo_danmark Book
Det her får I altid med hjem: Et udvalg af printede sort/hvid billeder i en fin mappe. Farveprint kan tilkøbes på klinikken.
Alle billeder fra scanningen og evt. små live-klip sendes til jeres mail via Wetransfer. Så kan I downloade billeder fra scanningen direkte til jeres egen computer, tablet eller smartphone.

Rul ned og læs mere om de forskellige scanninger


 

Tidlig scanning

Uge 5 -12, 20 min.

Ved en tidlig scanning kan vi se hjertet slå. Og se om der skulle være tvillinger. For mange er det en oplevelse at se hjerteblink første gang. Man kan se barnet bevæge sig inde i livmoderen og lige ane arme og ben. På dette tidspunkt kan vi også måle barnet fra hoved til hale (CRL-mål) og dermed finde frem til det anslåede fødselstidspunkt. Den endelige dato for nakkefoldscanningen fastsættes på dit hjemmesygehus.

Efterfølgende tidlige scanninger frem til fulde 12 uger koster kun 350 kr.

500 kr.

Book

 


Kønsscanning basis

Uge 14-40, 20 min.

Fra graviditetsuge 14 kan man se barnets køn. Til Kønsscanning basis er fokus på at få set om det er en pige eller en dreng. Barnets tilvækst og trivsel vurderes også.

Gratis omscanning hvis vi ikke kan se kønnet under dagens scanning.

550 kr.

Book


 

Kønsscanning udvidet

Uge 14-40, 30 min.

Rigtig mange er nysgerrige og vil gerne kende kønnet på deres kommende barn. Det er muligt at se på langt de fleste fra uge 14. Kønsscanningen her varer 30 minutter, da der til den udvidet kønsscanning også medfølger en tidlig gennemscanning af barnet, tilpasset den uge du er i. Til scanningen laver vi også en måling af hvordan barnet vokser og trives. Moderkagens placering ser vi også på. Med 30 minutter kan vi også nå at komme rundt om alle de spørgsmål der er vigtige for dig, og vi har god tid til at tale om hvad billederne viser.

Enkelte må komme igen for at vi kan være helt sikre på kønnet. Sker det for jer, koster en ny scanning selvfølgelig ikke noget.

750 kr.

Book


Tidlig misdannelsesscanning

Uge 15-19, 40 min.

Ved den tidlige misdannelsesscanning vil barnet blive gennemgået fra top til tå for eventuelle misdannelser. Det er nu muligt at se hjerne, hjerte, mavesæk, bugvæg, blære, arme og ben. Vi måler og vurderer også barnets størrelse og ser om barnets udvikling er normal. På dette tidspunkt kan man med ultralydsscanning se de største udviklingsfejl hos barnet. Størrelsen på barnet vurderes i forhold til terminsdatoen. Moderkagens placering bestemmes, og vi ser på mængden af fostervand, hvilket har betydning for barnets trivsel.

Ved denne scanning kan I selvfølgelig også få barnets køn at vide hvis I ønsker det.

1.100 kr.

Book                                        logo_danmark            Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” her

 


Sen misdannelsesscanning

Uge 19-22, 40 min.

Ved den sene misdannelsesscanning bliver barnet gennemgået for eventuelle misdannelser. Vi kan nu tydeligt se strukturerne i barnets hjerne, hjerte, mavesæk, bugvæg, blære, arme og ben. Vi måler og vurderer også barnets størrelse og ser om barnets udvikling er normal. På dette tidspunkt kan vi med ultralydsscanning se de fleste udviklingsfejl hos barnet. Barnets tilvækst kan vurderes, og placeringen af moderkagen kan også bestemmes. Vi ser også på mængden af fostervand, som har betydning for barnets trivsel.

Ved denne scanning kan I selvfølgelig også få barnets køn at vide hvis I ønsker det.

1.100 kr.

Book                                        logo_danmark            Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” her


Vægtscanning

Uge 14-42, 30 min.

Til en vægtscanning får I en status på hvordan jeres barn har det. Jeg laver en vægtscanning og måler blodgennemstrømningen i navlesnoren og i barnets hoved. Det er en grundig undersøgelse som giver et ret præcist billede af barnets aktuelle trivsel. Hvis I har særlige behov eller ønsker til hvad vi specifikt skal kigge på, er der rig mulighed for det.

700 kr.

Book


Tryghedsscanning

Uge 14-42, 20 min.

Ved denne scanning har vi fokus på hvordan jeres barn trives. Vi måler hoved, mave og lårben og kan på den måde beregne en cirkavægt på barnet. Der måles flow i navlesnoren og i hovedet for at vurdere hvordan barnet udnytter sine resurser.

I kan vælge denne scanning hvis I ikke ønsker 3D- eller 4D-billeder, men alligevel gerne vil have et lille kig ind til barnet i maven, få svar på jeres spørgsmål og får en faglig vurdering af barnets trivsel på et tidspunkt som ligger efter de scanninger I er blevet tilbudt i det offentlige.

En tryghedsscanning er en god scanning at vælge hvis du er gået over tid og I ønsker en vurdering af barnets resurser. Her kan man også helt sikkert sige om barnet er i hovedstilling.

500 kr.

Book


3D-4D scanning – basis

Uge 25-34, 30 min.

En 3D-scanning er et billede skabt af ultralyd. Ved hjælp af denne teknologi kan man fremkalde et realistisk billede af barnet. Billedet kan vise tydelige træk af barnet, grimasser og endda udtryk. Man kan være heldig at få tydelige billeder af både ansigt, hænder og fødder. 4D er 3D med bevægelser. Vi kan være heldige at se barnet åbne munden eller ligefrem smile.

Ud over 3D og 4D laver vi også en vægtscanning hvor vi måler hoved, mave og lårben og på den måde kan beregne en cirkavægt på barnet. Der måles flow i navlesnoren og i hovedet for at vurdere hvordan barnet udnytter sine resurser.

1.000 kr.

Book


3D-4D scanning – luksus

Uge 25-34, 45 min.

En 3D-scanning er et billede skabt af ultralyd. Ved hjælp af denne teknologi kan man fremkalde et realistisk billede af barnet. Billedet kan vise tydelige træk af barnet, grimasser og endda udtryk. Man kan være heldig at få tydelige billeder af både ansigt, hænder og fødder. 4D er 3D med bevægelser. Vi kan være heldige at se barnet åbne munden eller ligefrem smile.

Ud over 3D og 4D laver vi også en vægtscanning hvor vi måler hoved, mave og lårben og på den måde kan beregne en cirkavægt på barnet. Der måles flow i navlesnoren og i hovedet for at vurdere hvordan barnet udnytter sine resurser.

Forskellen på 3D/4D basis og 3D/4D luksus er primært tiden der bruges på undersøgelsen. Ved 3D/4D luksus har vi 45 minutter så vi har bedre tid til at dvæle ved billederne og se på livet i livmoderen. Hvis barnet ligger lidt udfordrende, har vi også mere tid til at få bevæget ham eller hende rundt så vi får gode billeder og små videoklip.

Bestiller i 3D-4D scanning -luksus får i en gratis omscanning hvis det ikke er muligt at lave et flot billede af ansigtet.

1.300 kr.

Book                                        logo_danmark           Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” her


Livmoderhalsscanning

Kan foretages i forbindelse med en hvilken som helst scanning. Kan gøres hvis du har mange plukkeveer eller tyngdefornemmelse og er nervøs for om det kan betyde risiko for for tidlig fødsel. Det koster 100 kr oven i den scanning du har valgt.


Scanning af tvillinger

En scanning af tvillinger koster ikke ekstra hos os. Vi holder meget af at scanne tvillinger og glæder os altid når i kommer.

Hvis vi finder ud af at du er gravid med tvillinger når du bliver scannet første gang hos mig, koster det naturligvis heller ikke ekstra.

Læs mere om scanning af tvillinger


Pakker

Vi tilbyder også pakker, som er kombinationer af scanninger til en god pris.

Læs mere om pakker