Fødselsforberedelse for par – Turboforløb

 

Fødselsforberedelse for par – Turboforløb – 6 timers fødselsforberedelse og så ved I alt I har brug for! Vi tilbyder nu et samlet forløb med forløbet samlet på én mødegang således I får det hele med her og nu. 

Vil I gerne føle jer helt klar, når fødslen starten? Ikke bare nogenlunde klar, men fuldstændig klar?! Så klar at I faktisk kan glæde jer til fødslen? Og vil I som par være et sikkert og godt team? 
Når I kommer til fødselsforberedelse hos os, får I nogle enkle og gode værktøjer og handlemuligheder, der gør jer fuldstændig klar til fødslen. Vi sætter fokus på både mors og fars rolle, så I begge er godt forberedt. Vi kommer 360 grader rundt om, hvad I kan forvente jer af den forestående fødsel. I lærer hvordan I kan forberede jer fysisk og mentalt, og om hvordan kroppens imponerende processer foregår. Og vi inspirerer jer til, hvordan I sammen kan gøre netop jeres fødsel så god som muligt.
I får:
Konkret viden bundet op på praktiske eksempler
Muligheden for at blive klædt på til fødslen som par med fokus på jer begge
Praktiske øvelser – program til træning
Input til arbejdsredskaber i graviditeten og under fødslen
Viden om fødslens faser
Grundig info om Smertelindring/smertepsykologi
Åndedræt/visualisering/rebozo
Hjælp til at arbejde med veerne gode i ve- og hvilestillinger
I vores fødselsforberedelse kombinerer vi viden med konkrete arbejdsværktøjer. Det gør jer parate til fødslen så I kan føle jer trygge i hele forløbet op til og under fødslen. Vi ved, at tryghed i sig selv skaber gode betingelser for at fødslen kan forløbe ukompliceret.
 
Vi prioriterer små hold, så der vil højst være seks par pr forløb. 
Pris: 2.200 kr. inklusiv snacks, drikkevarer og en frokostsandwich.
Der kan ydes tilskud fra Danmark, hvis den gravide er medlem.