LIGGER DIT BARN I UNDERKROPSSTILLING

Med Spinning Babies® hjælp til underkropsstilling får du/I hjælp til at give barnet mere plads i livmoderen og bækkenindgangen, så det kan vende sig fra en underkropsstilling til en hovedstilling.

Vi ved, at stramme ledbånd(ligamenter) omkring livmoderen kan få livmoderen til at dreje, så der bliver mindre plads i den nederste del af livmoderen. Barnet tilpasser sig den plads der er, så hvis pladsen er snæver/asymmetrisk, kan det være årsagen til at barnet lægger sig i en underkropsstilling, da numsen har et mindre omfang end barnets hoved.

Med Spinnig Babies® konsultation får du/I viden og øvelser der hjælper jer til at udstrække de ligamenter og muskler omkring livmoderen og dermed skabe symmetri og plads til at jeres barn kan vende sig fra en underkropsstilling til en hovedstilling. Nogle børn vender sig selv efter de første 2-3 døgns hyppige øvelser, andre har brug for lidt mere hjælp. 

Spinning Babies® hjælp til underkropsstilling er ikke en vending af barnet, men en hjælp til at give:

  • Barnet plads til at vende sig af sig selv.
  • Barnet plads og øge sandsynligheden for et succesfuldt vendingsforsøg på sygehuset.

Hvornår er en Spinning Babies® underkropskonsultation relevant:

  • Hvis barnet har numsen nedad omkring uge 30-32 og fremefter kan det være tegn på pladsmangel. Det er oplagt at starte med Spinning Babies® på dette tidspunkt, da barnet endnu ikke er så stort og dermed har mere bevægelighed i livmoderen.
  • Det er ikke for sent at gøre det senere. Omkring uge 34-36 er der, hvor mange ved jordemoderkontrol opdager, at barnet har numsen nedad og det vil være i denne periode man vil forsøge at fortage et vendingsforsøg på sygehuset. Det giver rigtig god mening at anvende teknikkerne i ugen op til vendingsforsøget.

Tid: 90 minutter

Pris: 1000kr

 

  logo_danmark           
Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” her

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-