FØDSELSMODNENDE BEHANDLING

Fødselsmodnende behandling er en individuel konsultation, hvor vi tager udgangspunkt i, hvordan barnet ligger i din mave og står ned i dit bækken. Denne behandling kan vi tilbyde fra uge 37+0 og frem.

En fødselsmodnende behandling kan indeholde følgende:

  • Udvalgte Spinning Babies® teknikker og Rebozomassage

Med disse teknikker kan vi hjælpe dig til at forbedre pladsforholdene i bækkenet, så dit barn får mulighed for at indstille sig godt i bækkenindgangen og dermed optimere betingelserne for den kommende fødsel. Når spændinger omkring dit bækken og din livmoder løsnes, er dit barn mere tilbøjelig til at indstille sig i en optimal position i bækkenet. Læs mere om Spinning Babies eller Rebozo Massage og hvordan vi praktiserer det i klinikken.

  • Fødselsmodnende akupunktur

Akupunkturen arbejder med at modne og blødgøre vævet i livmoderhalsen og understøtter hormonbalancen i kroppen, hvilket har stor betydning for fødselsarbejdet. Akupunkturen anvendes ligeledes til at få bækkenmuskulatur, bindevævet og ligamenter til at slappe af og derved øge pladsen i bækkenet til jeres barn.

  • Hindeløsning fra uge 40+0

At få løsnet hinder foregår ved, at vi med fingerne foretager en indvendig undersøgelse, hvor vi vurderer hvorvidt din livmoderhals og livmodermund er moden i forhold til fødsel, og hvorvidt en hindeløsning er mulig.

Hvis forholdene føles modne føres en finger ind i livmoderhalskanalen og fosterhinderne løsnes fra livmoderens nederste muskulatur med cirkulære bevægelser. Dette frigiver hormonet prostaglandin, som er en aktiv medspiller i fødslens start.

Alle kvinder er forskellige. Derfor vil reaktionerne på behandlingen også variere. Nogle gravide vil opleve at få plukkeveer, der gør livmoderhalsen blødere og mere eftergivelig. Andre vil opleve at det var lige det der skulle til for at fødslen går i gang. Og for nogle kvinder har hindeløsning ikke den store effekt. Tegnblødning er helt normalt og forventeligt at opleve efter en hindeløsning.

  • Telefonkonsultation

Vi ved at der kan være mange tanker og følelser på spil i den sidste tid omkring fødslen. Derfor har du mulighed for, efter at du har været til denne behandling, at være i telefonisk kontakt med os i hverdagene fra kl 09.00-15.00 alt efter dit behov.

Vi ved, at et barn der er velindstillet i bækkenindgangen øger sandsynligheden for spontan opstart af fødslen og giver barnet de bedste forhold for at dreje godt ned gennem bækkenet i fødslen. Dette har stor betydning for fødslens udvikling, længde og dermed også for jeres fødselsoplevelse. Derfor vil barnets placering i maven og bækkenet  altid være udgangspunktet for vores behandling og indholdet af den enkelte konsultation.

Her på klinikken har vi altid mulighed for at scanne dig, hvis vi vurderer at der er behov for det.

Varighed 50 min 775 kr

 

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-