Akupunktur for kvalme og opkastninger

Lider du af kvalme og opkastninger? Akupunktur kan lindre og i bedste fald fjerne det meste af din kvalme. Jo tidligere vi opstarter kvalmebehandling i form af akupunktur, jo større er chancen for at du opnår den fulde effekt. De fleste gravide der har kvalme og får behandlingen, får mere energi og mere appetit, hvilket også er med til at reducere kvalme og utilpashed. Det bedste resultat opnås ved at man i de første par uger får 1-2 behandlinger om ugen, og herefter nogle uger hvor man får vedligeholdende behandling 1 gang om ugen. En behandling varer 40 minutter.

Første behandling koster 650 kr. Efterfølgende behandlinger koster 550 kr.

GemGem

Om akupunktur

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin, som er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen. Akupunkturen understøtter/genskaber kroppens egen selvhelbredende kræfter og hjælper med at genoprette kroppens balance både fysisk og psykisk. Akupunktur kan blandt andet lindre smerter og reducere ubehag.

Ved brug af meget tynde sterile engangsnåle stimuleres udvalgte punkter på kroppen. Nålene sidder i cirka 20 minutter. Det er en ufarlig behandling og gør sjældent ondt. Oftes er det kun det lille indstik der mærkes kortvarigt.

Sygeforsikringen Danmark

Behandlinger hos os tager udgangspunkt i vores jordemoderfaglighed og i samtalen med dig. Vi fører journal over din graviditet lige nu, kan lave en udvendig undersøgelse, tjekke blodtryk og urin og efter behov lytte hjertelyd fra uge 25. På den måde er en behandling faktisk en udvidet jordemoderkonsultation med fokus på for eksempel plukkeveer, fødsel, arbejdsbelastning, smerter med mere. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til jordemoderkonsultationen. Læs mere her.

GemGem

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-