TIDLIGERE HÅRD FØDSEL

Har du i din første graviditet og fødsel haft en eller flere af følgende oplevelser: 

  • Graviditet med bækkensmerter
  • Fødsel der har varet længere end 24 timer
  • Lang opstartsfase med smertefulde veer og langsom fremgang i fødslen
  • Langsom fremgang i fødslen
  • Uregelmæssige og/eller aftagende veer, hvor der måske er blevet opstartet et ve-stimulerende drop eller prikket hul på fosterhinderne som led i at øge ve-aktiviteten
  • Barnet kom skævt ned i bækkenet
  • Har haft brug for hjælp i form af en sugekop eller et kejsersnit som følge af, at barnet stod skævt i bækkenet

Vi ved, at alle disse situationer kan skyldes, at pladsforholdene i livmoderen og bækkenet ikke er optimale. Dette  kan være betinget af stramme og asymmetriske ledbånd(ligamenter) eller stramme muskler i og omkring livmoderen og bækkenet. Det giver barnet mindre plads, hvilket kan betyde at barnet indstiller og drejer sig uhensigtsmæssigt på sin vej ned gennem bækkenet.

Har I oplevet en hård fødsel vil I ofte tage det med jer videre i den næste graviditet. Vores erfaring er, at I gennem fødselsforberedelse dels får en større forståelse af jeres sidste fødsel og dels får nye gavnlige redskaber til at opnå fornyet tro på egen krop samt mod på og lyst til den kommende fødsel.

Fødselsforberedelse med Spinning Babies® principperne giver jer hjælp og redskaber til at udligne asymmetri og pladsmangel gennem graviditeten, så jeres barn får den mest optimale plads i den kommende fødsel.

Er du/I interesseret i at vide mere om fødselsforberedelse med Spinning Babies® , så læs her Fødselsforberedelse med Spinning Babies®

 

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-