AKUPUNKTUR FOR ØDEMER OG KARPALTUNNELSYNDROM

AKUPUNKTUR FOR ØDEMER OG KARPALTUNNEL-SYNDROM

 

Har du vand i kroppen? Når man er gravid, kan der ophobe sig mere væske i kroppen end normalt. Så får du stive, ømme fingre og led, typisk hævede ben og fødder. Det kan være smertefuldt og generende og giver ofte anledning til søvnproblemer – som om det ikke var slemt nok i forvejen…

Akupunktur kan hjælpe dig af med det ophobede væske og give dig lindring.

En akupunkturbehandling varer 40 minutter.

Første behandling koster 650 kr. Efterfølgende behandlinger koster 550 kr.

Vi tilbyder klippekort med rabat til behandlingsforløb, disse købes på klinikken i forbindelse med første behandling.

 

GemGem

GemGem

 

Om akupunktur

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin, som er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen. Akupunkturen understøtter/genskaber kroppens egen selvhelbredende kræfter og hjælper med at genoprette kroppens balance både fysisk og psykisk. Akupunktur kan blandt andet lindre smerter og reducere ubehag.

Ved brug af meget tynde sterile engangsnåle stimuleres udvalgte punkter på kroppen. Nålene sidder i cirka 20 minutter. Det er en ufarlig behandling og gør sjældent ondt. Oftes er det kun det lille indstik der mærkes kortvarigt.

Sygeforsikringen Danmark

Behandlinger hos os tager udgangspunkt i vores jordemoderfaglighed og i samtalen med dig. Vi fører journal over din graviditet lige nu, kan lave en udvendig undersøgelse, tjekke blodtryk og urin og efter behov lytte hjertelyd fra uge 25. På den måde er en behandling faktisk en udvidet jordemoderkonsultation med fokus på for eksempel plukkeveer, fødsel, arbejdsbelastning, smerter med mere. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til jordemoderkonsultationen. Læs mere her.

GemGem

GemGem

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-