Malene Milan

Jeg er jordemoder fordi jeg brænder for at give gravide og deres familier en god og tryg graviditet, fødsel og barselsperiode. At vente et barn er en forunderlig livsbegivenhed – og samtidig er det den mest sårbare tid i vores liv.

Ultralydsskanning er en fantastisk teknologi der kan give ro og skabe tilknytning til det ufødte barn. Jeg bliver altid rørt når jeg får lov til at dele de enestående scanningsøjeblikke sammen med jer. Det er fantastisk at være vidne til det lille liv der vokser i maven og samtidig være med til at understøtte de processer i gennemgår som kommende forældre.

Jeg er uddannet jordemoder fra University College Nordjylland i 2011. Jeg har arbejdet på fødegangen, men fandt hurtigt interesse for den obstetriske ultralydsscanning og har arbejdet med det siden 2012. Jeg er uddannet fra Ultralydsklinikken for gravide på Skejby Sygehus, hvor jeg blev certificeret i nakkefoldsscanning og billedcertificeret i misdannelsesscanning. Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og deltager jævnligt i kurser. Siden 2017 har jeg været fastansat på Signes jordemoderklinik og jeg varetager primært scanninger og zoneterapi, men også akupunktur, rebozo og fødselsmodning.

I juni 2021 blev jeg uddannet zoneterapeut fra zoneterapiskolen Logos i Århus. Jeg tilbyder derfor også zoneterapibehandlinger i forbindelse med mit arbejde her i klinikken. Der kan være mange gode grunde til at søge zoneterapibehandling bl.a. til at fremme fertilitet, mindske stressniveauet i kroppen, afhjælpe forskellige gener som hovedpine, væskeophobninger eller muskelsmerter. Zoneterapi kan desuden også understøtte en træg eller smertefuld fordøjelse, både hos voksne og spædbørn.

Jeg bor i Ry med min mand Christian og vores to børn, Emilie og Johanne.

 

Diana Borbely

 

Måske allerede inden graviditeten indtræffer, starter en proces for jer. Tanker om det kommende barn og forældreskabet. Mange drømme tager sin begyndelse. Det er min passion at gå vejen sammen med jer. Jeg ser det som mit kald at identificere, hvordan de allerbedste betingelser kan skabes for jer med respekt for jeres individuelle behov. At arbejde som jordemoder er for mig at sammenligne med ”at være en fisk i vandet”.

Jeg har mere end 13 års erfaring som jordemoder og har arbejdet med de fleste afkroge af faget. I mit jordemoderliv har jeg været 10 år på Regions hospitalet i Herning, hvor jeg vekslede mellem fødegangsarbejde, konsultationsarbejde, fødselsforberedelse, svangre- og barselsgang og akutmodtagelse. Jeg har gennem årene været uddannelsesjordemoder for mange jordemoderstuderende.  I 2019 startede jeg i jordemoderpraksis i Århus både som koordinator og i konsultationen. Parallelt med mit arbejde i Herning og på Skejby har jeg haft behandlinger her på klinikken. Nu er jeg fuld tid her. I Signes Scanningsklinik tilbyder jeg jordemoderkonsultation, rebozoundervisning, gravid- og efterfødselsmassage, akupunktur, fødselsforberedelse, ammehjælp og fødselsmodning.

Privat bor jeg i Århus med min mand og vores to drenge.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Signe Clement

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i Aalborg. Siden jeg blev færdig i 2003, har jeg været ansat på Skejby Sygehus, som i dag hedder Aarhus Universitetshospital. 2003 – 2007 arbejdede jeg som jordemoder på Fødegangen. 2007 – 2015 var jeg ansat som scanningsjordemoder på Føtalmedicinsk afdeling.

Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og certificeret i obstetrisk ultralydsscanning. Det vil sige at mit speciale er scanning af gravide. Jeg har gennemført flere end 20.000 scanninger af gravide kvinder.

I kraft af min ansættelse jeg løbende blevet opkvalificeret. Det vil sige at jeg deltager i kurser og certificeringer som i det offentlige sundhedssystem er obligatoriske for fagpersoner der scanner gravide, blandt andet løbende nakkefoldscertificeringer og certificering i misdannelsesscanning.

Kurser og certifikater. Listen opdateres løbende.

Da jeg blev uddannet i at scanne for 14 år siden, blev jeg samtidig total bidt af teknologien. Jeg elsker at scanne. Det at et æg og en sædcelle kan blive til et barn holder aldrig op med at fascinere mig. At se barnet vokse i den gravide mave og gå med parrene lidt af vejen i deres glæde og forventning giver mig min daglige arbejdsglæde. Den glæde og begejstring vil jeg gerne dele med jer på klinikken.

Privat er jeg gift med Lars. Sammen har vi tre store børn: Emma, Troels og Asta. Vi bor i Aarhus.

Sofie Halborg

Jeg er uddannet jordemoder i 2014 og har arbejdet som jordemoder i Stavanger i Norge og senest på Aarhus Universitetshospital.

Det er for mig et privilegium at være jordemoder. Her har jeg mulighed for at vejlede og støtte gravide og deres familie gennem graviditet, fødsel og barsel og dermed give dem en god og tryg start på familietilværelsen.

Jeg er efteruddannet i massage og obstetrisk akupunktur og har i praksis stor glæde og effekt af at anvende denne behandlingsform, hvor formålet er at genoprette fysisk og psykisk balance hos den enkelte. Akupunktur kan for eksempel være med til at forebygge og afhjælpe graviditetsgener og afslappe kroppen i forbindelse med stress og anspændthed.

Jeg vægter tid, ro og nærvær i mit arbejde. Jeg har fokus på dine behov, og hvad der styrker dig i forløbet. 

Jeg bor i Aarhus sammen med min kæreste Rasmus og vores søn.

 

 

Olinda schriver

Jeg brænder for jordemoderfaget og elsker at være jordemoder. Opgaven med at støtte den gravide og hendes familie på bedst mulig måde under graviditet og fødsel er fantastisk spændende.

At blive og være gravid er en kæmpe ændring for både krop og sind. Det er en tid hvor kroppen er i konstant forandring, og den gravide og familien må “følge med” så godt de kan, mens forandringerne sker helt automatisk. I denne proces kan der være behov for hjælp og støtte i at forstå og rumme oplevelserne. Den rette hjælp kan være vigtig for at den gravide og familien bliver så godt forberedt som muligt både på tiden som gravid og på den kommende fødsel og familieforøgelse.

Mange gravide søger hjælp eller behandling pga forandringerne i kroppen. Nogle får helt specifikke gener fra en bestemt del af kroppen, fx ben, ryg el. bækken. Andre kan have mere udbredte symptomer. Der er også gravide som blot ønsker hands-on behandling for at øge den kropslige velvære under graviditeten. Enhver graviditet er unik, og hver enkelt har sine behov i forløbet. Derfor er det vigtigt for mig at høre om og forstå hvad du som gravid mærker og oplever i din krop, og evt. har af stressfaktorer udenfor kroppen. Dermed kan vi sammen finde frem til den bedste understøttende behandling.

Før jeg blev jordemoder har jeg arbejdet selvstændigt med både massage, akupunktur, zoneterapi m.m., også af gravide. Jeg har bl.a. en fuld akupunktøruddannelse (3-årig), samt uddannelse og erfaring indenfor mange former for massage.

Jeg er ansat som jordemoder på Aarhus Universitetshospital, hvor jeg har arbejdet siden 2017. Privat er jeg gift og har 2 børn.

Line Wehner Fage

Jeg holder utrolig meget af at være jordemoder. Jeg er fascineret af det seje arbejde kvindekroppen gennemgår med en graviditet, fødsel og barselsperiode. Graviditeten er begyndelsen på en stor livsomvæltning, og kroppen og sindet hænger tæt sammen. Jeg tror derfor på at det giver mening at arbejde med hele mennesket. Bekymringer kan forplante sig i en øm krop, og gennem massage, akupunktur støtter jeg gravide kvinder i at løsne både følelsesmæssige og kropslige spændinger.

Gennem jordemodersamtaler i graviditeten ønsker jeg at være med til at opbygge grundlaget for et godt forældreskab. At vente barn medfører mange tanker og følelser. Hvordan bliver vi som forældre? Hvad vil familieforøgelsen betyde for vores parforhold? Hvordan deler jeg kærlighed, tid og opmærksomhed mellem mine børn? Disse spørgsmål er meget normale og kan være gode at få talt igennem, også som par. Jeg møder jer ud fra et jordemoderfagligt perspektiv, og vi kan tale om alle de tanker der kan opstå i graviditeten.

Også barselsperioden er vigtig. Det er i den periode hvor I skal lære jeres lille nye barn at kende og skabe gode og trygge bånd. Særligt vigtigt er en god snak om fødselsforløbet. For mange har det været en hård, men god oplevelse, hvor man som par er kommet styrket gennem fødslen. For nogle har fødslen dog været en både fysisk og psykisk hård belastning. Min erfaring fra konsultationen er at dette kan fylde utrolig meget for disse familier, både i den efterfølgende barselsperiode, men også i forhold til tanker omkring at blive gravid igen. Uanset om det har været en god oplevelse eller en oplevelse der har sat spor af bekymring hos jer, er min erfaring at en god efterfødselssamtale kan være forløsende.

Jeg er uddannet jordemoder på Skejby, nuværende Aarhus Universitetshospital, hvor jeg har arbejdet med graviditetskonsultationer, på fødegangen og i efterfødselsklinikken.

Jeg bor med min mand og vores tre børn Vera, Eske og Thorkild her i Aarhus.

GemGem

GemGem

MODTAG NYHEDER

Signes Jordemoder & Scanningsklinik

Tusind tak for din tilmelding