Medarbejdere – Signes Scanningsklinik Århus

Signe Clement - Signes Scanningsklinik, Aarhus

Signe Clement

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i Aalborg. Siden jeg blev færdig i 2003, har jeg været ansat på Skejby Sygehus, som i dag hedder Aarhus Universitetshospital. 2003 – 2007 arbejdede jeg som jordemoder på Fødegangen. 2007 – 2015 var jeg ansat som scanningsjordemoder på Føtalmedicinsk afdeling.

Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og certificeret i obstetrisk ultralydsscanning. Det vil sige at mit speciale er scanning af gravide. Jeg har gennemført flere end 30.000 scanninger af gravide kvinder. I kraft af min ansættelse blev jeg løbende blevet opkvalificeret. Jeg deltager fortsat i relevante kurser og certificeringer som i det offentlige sundhedssystem er obligatoriske for fagpersoner der scanner gravide, blandt andet løbende nakkefoldscertificeringer og certificering i misdannelsesscanning. Kurser og certifikater.

 Da jeg blev uddannet i at scanne for 2006 , blev jeg samtidig total bidt af teknologien. Jeg elsker at scanne. Det at et æg og en sædcelle kan blive til et barn holder aldrig op med at fascinere mig. At se barnet vokse i den gravide mave og gå med parrene lidt af vejen i deres glæde og forventning giver mig min daglige arbejdsglæde. Den glæde og begejstring vil jeg gerne dele med jer på klinikken. Privat er jeg gift med Lars. Sammen har vi tre voksne børn: Emma, Troels og Asta. Vi bor i Aarhus.

Sofie – Signes Scanningsklinik

Sofie Halborg

Jeg er uddannet jordemoder i 2014 og har arbejdet som jordemoder i Stavanger i Norge og senest på Aarhus Universitetshospital. Det er for mig et privilegium at være jordemoder. Her har jeg mulighed for at vejlede og støtte gravide og deres familie gennem graviditet, fødsel og barsel og dermed give dem en god og tryg start på familietilværelsen. Jeg er efteruddannet i obstetrisk akupunktur og har i praksis stor glæde og effekt af at anvende denne behandlingsform, hvor formålet er at genoprette fysisk og psykisk balance hos den enkelte. Akupunktur kan for eksempel være med til at forebygge og afhjælpe graviditetsgener og afslappe kroppen i forbindelse med stress og anspændthed. Jeg vægter tid, ro og nærvær i mit arbejde. Jeg har fokus på dine behov, og hvad der styrker dig i forløbet.  Jeg bor i Aarhus sammen med min kæreste Rasmus.

Janne Kragelund

Janne Kragelund

For mig handler arbejdet i klinikken rigtig meget om kommunikation og information.
Det er vigtigt for mig at drage omsorg for den gravide og hendes familie. Det handler for mig om at lytte og være i dialog omkring anledningen og behovet for at blive scannet. Og samtalen er for mig det fineste møde mellem mennesker.
Familiedannelsesprocessen er et af livets store spring. Der er i denne periode så mange tanker omkring livet og fremtiden. Beslutninger fylder, tanker, bekymringer og ønsker for den næste tid optager mange. Og det er alle disse tanker jeg gerne vil italesætte.Scanning kan være det første møde og en måde at visualisere den kommende fremtid. En scanning kan være medvirkende til, at graviditeten bliver mere virkelig og nærværende og det synes jeg er nærmest magisk. Lige der i transformationen fra uvirkelige til det bliver til virkelighed.Jeg uddannet jordemoder i 2008, efterfølgende er jeg uddannet i Føtalmedicinsk Ultralyd i 2012, med certificering i både nakkefolds- og misdannelsesscanning.
Privat bor jeg i Ry med mine 2 store børn Nanna og Søren

Laura Nedahl – Signes Scanningsklinik

Carina Lindholt

Jeg er uddannet til jordemoder i 2015 på jordemoderskolen i Aalborg. Jeg er dybt fascineret af den udvikling, som en graviditet, fødsel og barsel inviterer os mennesker til. Når vi bliver forældre, opstår en åbenhed og vi gennemlever hele følelsesregistret, fordi det er en overvældende, energikrævende, bekymringsfyldt og lykkebringende livsfase. Det er min passion at støtte jer i den rejse gennem nysgerrige spørgsmål, guidninger og omsorg. Vi har alle forskellige livshistorier med os, og vores oplevelse og erfaringer ind i forældreskabet vil også være unik – så selvom jeg har overværet mange blive forældre, så bliver jeg ved med at være nysgerrig på, hvordan det opleves for lige netop jer.

I 2023 er jeg blevet uddannet til psykomtorisk terapeut, som jeg ser et stort potentiale i at kombinere med min jordemoderfaglige baggrund. Den psykomotoriske tankegang er, at vores krop, psyke og sociale liv hænger uløseligt sammen og indbyrdes påvirker hinanden. Der ligger mange kropslige erfaringer og kompetencer i det at være gravid, føde sit barn og være i efterfødselskroppens transformation. Min måde at tænke og møde de gravide bærer præg af, at jeg søger at understøtte den gravides kropsbevidsthed – at du støttes i at mærke kroppens signaler og bruge den som vejviser.

Privat bor jeg i Aarhus sammen med min mand Simon og vores datter Esther.

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-