Medarbejdere

Malene Milan

Jeg er jordemoder fordi jeg brænder for at give gravide og deres familier en god og tryg graviditet, fødsel og barselsperiode. At vente et barn er en forunderlig livsbegivenhed – og samtidig er det den mest sårbare tid i vores liv.

Ultralydsskanning er en fantastisk teknologi der kan give ro og skabe tilknytning til det ufødte barn. Jeg bliver altid rørt når jeg får lov til at dele de enestående scanningsøjeblikke sammen med jer.

Jeg er uddannet jordemoder fra University College Nordjylland i 2011. Jeg har arbejdet på fødegangen og er nu fastansat på Ultralydsklinikken for gravide på Skejby Sygehus.

Jeg er certificeret i nakkefoldsscanning og billedcertificeret i misdannelsesscanning. Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og deltager jævnligt i kurser.

Jeg bor i Sabro med min mand Christian og vores to børn, Emilie og Johanne.

 

Line Wehner Fage

Jeg holder utrolig meget af at være jordemoder. Jeg er fascineret af det seje arbejde kvindekroppen gennemgår med en graviditet, fødsel og barselsperiode. Graviditeten er begyndelsen på en stor livsomvæltning, og kroppen og sindet hænger tæt sammen. Jeg tror derfor på at det giver mening at arbejde med hele mennesket. Bekymringer kan forplante sig i en øm krop, og gennem massage, akupunktur støtter jeg gravide kvinder i at løsne både følelsesmæssige og kropslige spændinger.

Gennem jordemodersamtaler i graviditeten ønsker jeg at være med til at opbygge grundlaget for et godt forældreskab. At vente barn medfører mange tanker og følelser. Hvordan bliver vi som forældre? Hvad vil familieforøgelsen betyde for vores parforhold? Hvordan deler jeg kærlighed, tid og opmærksomhed mellem mine børn? Disse spørgsmål er meget normale og kan være gode at få talt igennem, også som par. Jeg møder jer ud fra et jordemoderfagligt perspektiv, og vi kan tale om alle de tanker der kan opstå i graviditeten.

Også barselsperioden er vigtig. Det er i den periode hvor I skal lære jeres lille nye barn at kende og skabe gode og trygge bånd. Særligt vigtigt er en god snak om fødselsforløbet. For mange har det været en hård, men god oplevelse, hvor man som par er kommet styrket gennem fødslen. For nogle har fødslen dog været en både fysisk og psykisk hård belastning. Min erfaring fra konsultationen er at dette kan fylde utrolig meget for disse familier, både i den efterfølgende barselsperiode, men også i forhold til tanker omkring at blive gravid igen. Uanset om det har været en god oplevelse eller en oplevelse der har sat spor af bekymring hos jer, er min erfaring at en god efterfødselssamtale kan være forløsende.

Jeg er uddannet jordemoder på Skejby, nuværende Aarhus Universitetshospital, hvor jeg har arbejdet med graviditetskonsultationer, på fødegangen og i efterfødselsklinikken.

Jeg bor med min mand og vores to børn Vera og Eske i Aarhus.

 

Signe Clement

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i Aalborg. Siden jeg blev færdig i 2003, har jeg været ansat på Skejby Sygehus, som i dag hedder Aarhus Universitetshospital. 2003 – 2007 arbejdede jeg som jordemoder på Fødegangen. 2007 – 2015 var jeg ansat som scanningsjordemoder på Føtalmedicinsk afdeling.

Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og certificeret i obstetrisk ultralydsscanning. Det vil sige at mit speciale er scanning af gravide. Jeg har gennemført flere end 15.000 scanninger af gravide kvinder.

I kraft af min ansættelse bliver jeg løbende opkvalificeret. Det vil sige at jeg deltager i kurser og certificeringer som i det offentlige sundhedssystem er obligatoriske for fagpersoner der scanner gravide, blandt andet løbende nakkefoldscertificeringer og certificering i misdannelsesscanning.

Kurser og certifikater. Listen opdateres løbende.

Da jeg blev uddannet i at scanne for 12 år siden, blev jeg samtidig total bidt af teknologien. Jeg elsker at scanne. Det at et æg og en sædcelle kan blive til et barn holder aldrig op med at fascinere mig. At se barnet vokse i den gravide mave og gå med parrene lidt af vejen i deres glæde og forventning giver mig min daglige arbejdsglæde. Den glæde og begejstring vil jeg gerne dele med jer på klinikken.

Privat er jeg gift med Lars. Sammen har vi tre store børn: Emma, Troels og Asta. Vi bor i Aarhus.

 

Sofie Halborg

Jeg er uddannet jordemoder i 2014 og har arbejdet som jordemoder i Stavanger i Norge og senest på Aarhus Universitetshospital.

Det er for mig et privilegium at være jordemoder. Her har jeg mulighed for at vejlede og støtte gravide og deres familie gennem graviditet, fødsel og barsel og dermed give dem en god og tryg start på familietilværelsen.

Jeg er efteruddannet i obstetrisk akupunktur og har i praksis stor glæde og effekt af at anvende denne behandlingsform, hvor formålet er at genoprette fysisk og psykisk balance hos den enkelte. Akupunktur kan for eksempel være med til at forebygge og afhjælpe graviditetsgener og afslappe kroppen i forbindelse med stress og anspændthed.

Jeg vægter tid, ro og nærvær i mit arbejde. Jeg har fokus på dine behov, og hvad der styrker dig i forløbet. 

Jeg bor i Aarhus sammen med min kæreste Rasmus.

 

 Mette Bracken

2.2 I en biologi-time i gymnasiet hvor emnet var ‘fra undfangelse til fødsel’, blev jeg blæst bagover af den fascinerende proces, og det stod soleklart for mig at jeg skulle være jordemoder. Det blev jeg i 1996 fra Jordemoderskolen i København.

I mange år har jeg været konsultationsjordemoder og fødejordemoder og på den måde hjulpet børn og familier på vej.

I 2010 blev jeg ansat i Ultralydsklinikken for Gravide på Skejby Sygehus og lærte at scanne.

Jeg er stadigt betaget af ‘fra undfangelse til fødsel’, og scanninger er en fantastisk måde at kigge på udviklingen sammen med forældrene.

Jeg er fastansat på Aarhus Universitetshospital i Ultralydsklinikken for Gravide. Jeg er certificeret i obstetrisk ultralydsscanning og er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab hvor jeg jævnligt deltager i kurser.

Jeg bor i Aarhus med mine to børn, Fiona og Sebastian.

 

Diana Borbely

Måske allerede inden graviditeten indtræffer, starter en proces for jer. Tanker om det kommende barn og forældreskabet. Mange drømme tager sin begyndelse. Det er min passion at gå vejen sammen med jer. Jeg ser det som min opgave at identificere hvordan de allerbedste betingelser kan skabes for jer, med respekt for jeres individuelle behov.

Jeg har mere end 10 års erfaring som jordemoder og er nu ansat på Regionshospitalet Herning. Her varetager jeg en bred vifte af funktioner og er derfor helt opdateret på praksis, både i jordemoderkonsulationen, på fødegangen og på svangre-barselsafsnittet. I Signes Scanningsklinik tilbyder jeg gravidmassage, efterfødselsmassage og akupunktur.

Jeg bor i Århus med min mand og vores to drenge.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Siff Stephenson

Som 6-årig var jeg med til min første fødsel. Det var en kompliceret en af slagsen. Jordemoderen guidede og uddelegerede opgaver med kærlig, myndig stemme. Da barnet var født, og der var faldet ro på stuen, kiggede hun på mig med et varmt smil og sagde “sådan!” Lige siden har jeg været vild med jordemodergerningen. Den dag i dag er jeg stadig fascineret af og ydmyg over for den proces det er at blive forældre.

 Som jordemoder kan jeg skabe ro, rum og nærvær i mødet med den gravide og dennes familie. At blive set og mødt lige der hvor man er, giver tryghed. Og tryghed skaber ro og overskud.  Under processen mod forældreskabet er det naturligt, at der dukker spørgsmål op. Nogle oplever også tvivl og utryghed. Gennem massage og samtale kan jeg hjælpe dig ned i kroppen, hvor du vil mærke dig selv og dit barn. Her er der ro til at få hjælp til de ting, som fylder hos dig. Massagen er omsorg både for dig og din baby. Det gælder også efterfødselsmassagen. Her får du både fysisk og verbalt bearbejdet fødslen, så du træder styrket ind i forældreskabet. Jeg tilbyder graviditets- og efterfødselsmassage, babymassage og akupunktur. 

 Jeg har tidligere været ansat på Aarhus Universitetshospital, Skejby. Her varetog jeg fødsler, jordemoderkonsultationer, fødsels- og forældreforberedelse, efterfødselssamtaler og oplæring af jordemoderstuderende. I dag er jeg konsulent i Memox, hvor jeg kombinerer min jordemoderfaglighed med mit kendskab til den tanzanianske kultur.

Privat bor jeg i Aarhus med mine to piger, Liv og Luna. 

 

Charlotte Sollid

Som jordemoder har jeg specialiseret mig i at hjælpe gravide med spiseforstyrrelser og fødselsangst. Det er min overbevisning at mange af disse kvinder ikke får den hjælp de har brug for, både før, under og efter graviditeten.

Som ung, nyuddannet sygeplejerske drog jeg nordpå og endte i Oslo. I 1995 blev jeg færdiguddannet som jordemoder og vendte tilbage til Danmark. Jeg har siden udgivet forskning om graviditet og spiseforstyrrelser og er stadig engageret i området. Siden 2005 har jeg haft en specialkonsultation for gravide med spiseforstyrrelser på Aarhus Universitetshospital, Skejby. Jeg har taget en terapeutisk uddannelse i kognitiv behandlingsmetode og taget kurser i mentalisering for bedre at kunne føre min viden ud i praksis. 

Negative tanker om mad, krop og vægt og tanker om hvordan spiseforstyrret adfærd kan påvirke barnet kan fylde meget. Det er svært at fortælle andre om det da man kan frygte ikke at blive mødt med forståelse. Derfor holder man ofte tankerne for sig selv – og det kan være en stor psykisk belastning.

Det er min erfaring at det er en lettelse at få sat ord på bekymringerne. Når man får konkret viden om den problematik man har, giver det ro i sindet og åbner for nye løsninger.

Jeg tilbyder samtaler før/under/efter graviditeten til kvinder (og deres partner) med forskellige psykiske udfordringer, særligt rådgivning og vejledning vedr. graviditet og spiseforstyrrelser.

Privat er jeg gift med Jørn og har to voksne sønner.

GemGem

GemGem