Medarbejdere – Signes Scanningsklinik Århus

Signe Clement - Signes Scanningsklinik, Aarhus

Signe Clement

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i Aalborg. Siden jeg blev færdig i 2003, har jeg været ansat på Skejby Sygehus, som i dag hedder Aarhus Universitetshospital. 2003 – 2007 arbejdede jeg som jordemoder på Fødegangen. 2007 – 2015 var jeg ansat som scanningsjordemoder på Føtalmedicinsk afdeling. Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og certificeret i obstetrisk ultralydsscanning. Det vil sige at mit speciale er scanning af gravide. Jeg har gennemført flere end 30.000 scanninger af gravide kvinder. I kraft af min ansættelse blev jeg løbende blevet opkvalificeret. Jeg deltager fortsat i relevante kurser og certificeringer som i det offentlige sundhedssystem er obligatoriske for fagpersoner der scanner gravide, blandt andet løbende nakkefoldscertificeringer og certificering i misdannelsesscanning. Kurser og certifikater. Da jeg blev uddannet i at scanne for 2006 , blev jeg samtidig total bidt af teknologien. Jeg elsker at scanne. Det at et æg og en sædcelle kan blive til et barn holder aldrig op med at fascinere mig. At se barnet vokse i den gravide mave og gå med parrene lidt af vejen i deres glæde og forventning giver mig min daglige arbejdsglæde. Den glæde og begejstring vil jeg gerne dele med jer på klinikken. Privat er jeg gift med Lars. Sammen har vi tre voksne børn: Emma, Troels og Asta. Vi bor i Aarhus.

Malene Milan

Jeg er jordemoder fordi jeg brænder for at give gravide og deres familier en god og tryg graviditet, fødsel og barselsperiode. At vente et barn er en forunderlig livsbegivenhed – og samtidig er det den mest sårbare tid i vores liv. Ultralydsskanning er en fantastisk teknologi der kan give ro og skabe tilknytning til det ufødte barn. Jeg bliver altid rørt når jeg får lov til at dele de enestående scanningsøjeblikke sammen med jer. Jeg er uddannet jordemoder fra University College Nordjylland i 2011. Jeg har arbejdet på fødegangen og er uddannet fra Ultralydsklinikken for gravide på Skejby Sygehus. Nu arbejder jeg fast her på klinikken. Jeg er certificeret i nakkefoldsscanning og billedcertificeret i misdannelsesscanning. Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og deltager jævnligt i kurser. Jeg bor i Sabro med min mand Christian og vores to børn, Emilie og Johanne.

Diana – Signes Scanningsklinik

Diana Borbely

Måske allerede inden graviditeten indtræffer, starter en proces for jer. Tanker om det kommende barn og forældreskabet. Mange drømme tager sin begyndelse. Det er min passion at gå vejen sammen med jer. Jeg ser det som mit kald at identificere, hvordan de allerbedste betingelser kan skabes for jer med respekt for jeres individuelle behov. At arbejde som jordemoder er for mig at sammenligne med ”at være en fisk i vandet”. Jeg har mere end 13 års erfaring som jordemoder og har arbejdet med de fleste afkroge af faget. I mit jordemoderliv har jeg været 10 år på Regions hospitalet i Herning, hvor jeg vekslede mellem fødegangsarbejde, konsultationsarbejde, fødselsforberedelse, svangre- og barselsgang og akutmodtagelse. Jeg har gennem årene været uddannelsesjordemoder for mange jordemoderstuderende.  I 2019 startede jeg i jordemoderpraksis i Århus både som koordinator og i konsultationen. Parallelt med mit arbejde i Herning og på Skejby har jeg haft behandlinger her på klinikken. Nu er jeg fuld tid her. I Signes Scanningsklinik tilbyder jeg jordemoderkonsultation, rebozoundervisning, gravid- og efterfødselsmassage, akupunktur, fødselsforberedelse, ammehjælp og fødselsmodning. Privat bor jeg i Århus med min mand og vores to drenge. Jeg glæder mig til at møde dig.

Sofie – Signes Scanningsklinik

Sofie Halborg

Jeg er uddannet jordemoder i 2014 og har arbejdet som jordemoder i Stavanger i Norge og senest på Aarhus Universitetshospital. Det er for mig et privilegium at være jordemoder. Her har jeg mulighed for at vejlede og støtte gravide og deres familie gennem graviditet, fødsel og barsel og dermed give dem en god og tryg start på familietilværelsen. Jeg er efteruddannet i obstetrisk akupunktur og har i praksis stor glæde og effekt af at anvende denne behandlingsform, hvor formålet er at genoprette fysisk og psykisk balance hos den enkelte. Akupunktur kan for eksempel være med til at forebygge og afhjælpe graviditetsgener og afslappe kroppen i forbindelse med stress og anspændthed. Jeg vægter tid, ro og nærvær i mit arbejde. Jeg har fokus på dine behov, og hvad der styrker dig i forløbet.  Jeg bor i Aarhus sammen med min kæreste Rasmus.

Janne Kragelund – Signes Scanningsklinik

Janne Kragelund

For mig handler arbejdet i klinikken rigtig meget om kommunikation og information.
Det er vigtigt for mig at drage omsorg for den gravide og hendes familie. Det handler for mig om at lytte og være i dialog omkring anledningen og behovet for at blive scannet. Og samtalen er for mig det fineste møde mellem mennesker.
Familiedannelsesprocessen er et af livets store spring. Der er i denne periode så mange tanker omkring livet og fremtiden. Beslutninger fylder, tanker, bekymringer og ønsker for den næste tid optager mange. Og det er alle disse tanker jeg gerne vil italesætte.Scanning kan være det første møde og en måde at visualisere den kommende fremtid. En scanning kan være medvirkende til, at graviditeten bliver mere virkelig og nærværende og det synes jeg er nærmest magisk. Lige der i transformationen fra uvirkelige til det bliver til virkelighed.Jeg uddannet jordemoder i 2008, efterfølgende er jeg uddannet i Føtalmedicinsk Ultralyd i 2012, med certificering i både nakkefolds- og misdannelsesscanning.
Privat bor jeg i Ry med mine 2 store børn Nanna og Søren

Laura Nedahl – Signes Scanningsklinik

Laura nedahl

Jeg er jordemoder uddannet fra jordemoderskolen i København tilbage i 2019. Siden har jeg i 3 år arbejdet på fødegangen på Hvidovre Hospital. I 2022 flyttede jeg til Aarhus med min kæreste og vores søn, hvor jeg i dag er ansat på fødeafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Under min uddannelse supplerede jeg tilbage i 2016 mine kompetencer med massage til gravide- og barslende kvinder, som jeg siden har anvendt i private jordemoderklinikker.
Jeg har altid været dybt fascineret af kvindekroppens evne til at skabe og bære nyt liv. En proces som fortjener tryghed, nærvær og omsorg, hvilket jeg i mit arbejde som jordemoder er stolt af at kunne bidrage med.

Jeg elsker, at være fødegangsjordemoder som er præget af akutarbejde og ligeledes nyder jeg at have dage her i klinikken, hvor jeg kan kombinere mine jordemoderkundskaber med dejlig velvære. Jeg har med mine mange års erfaring som massør erfaret, hvilken positiv effekt massage har for krop og sind. Det giver mig et stort smil på læben.

Jeg glæder mig til at tilbyde dig en massageoplevelse afstemt efter dine ønsker og behov.

MODTAG NYHEDER

Tusind tak for din tilmelding