MASSAGE + FØDSELSMODNINGS-AKUPUNKTUR

Kombinationen af massage og modningsakupunktur er god. De to behandlingsformer forstærker hinanden, og vi har rigtig gode erfaringer med netop denne behandling.

Du skal være opmærksom på at fødselsmodning ikke er en igangsættelse af fødslen. Vi kan hjælpe din krop med at blive klar til at føde, og for nogle er behandlingerne det sidste lille skub på vej mod fødslen. Det er bedst at opstarte fødselsmodnende behandling fra uge 37+0 og give en behandling i ugen frem til uge 40. Fra og med uge 40 kan behandlingen øges til to gange i ugen. Læs mere om akupunktur som modning til fødsel. Læs mere om gravidmassage.

En massagebehandling tager udgangspunkt i vores jordemoderfaglighed og i samtalen med dig. Vi fører journal over din graviditet lige nu og laver altid en udvendig undersøgelse og kan efter behov lytte hjertelyd fra uge 25. På den måde er en massagebehandling faktisk en udvidet jordemoderkonsultation med fokus på for eksempel plukkeveer, fødsel, arbejdsbelastning, smerter med mere. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til jordemoderkonsultationen. Læs mere her.

Book tid til massage med fødselsmodningsakupunktur inkl. jordemoderkonsultation

775 kr.

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-