Medarbejdere

Malene Milan

9R9A1501

Jeg er jordemoder fordi jeg brænder for at give gravide og deres familier en god og tryg graviditet, fødsel og barselsperiode. At vente et barn er en forunderlig livsbegivenhed – og samtidig er det den mest sårbare tid i vores liv.

Ultralydsskanning er en fantastisk teknologi der kan give ro og skabe tilknytning til det ufødte barn. Jeg bliver altid rørt når jeg får lov til at dele de enestående scanningsøjeblikke sammen med jer.

Jeg er uddannet jordemoder fra University College Nordjylland i 2011. Jeg har arbejdet på fødegangen og er nu fastansat på Ultralydsklinikken for gravide på Skejby Sygehus.

Jeg er certificeret i nakkefoldsscanning og billedcertificeret i misdannelsesscanning. Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og deltager jævnligt i kurser.

Jeg bor i Sabro med min mand Christian og vores to børn, Emilie og Johanne.

 

Line Wehner Fage

Jeg holder utrolig meget af at være jordemoder. Jeg er fascineret af det seje arbejde kvindekroppen gennemgår med en graviditet, fødsel og barselsperiode. Graviditeten er begyndelsen på en stor livsomvæltning, og kroppen og sindet hænger tæt sammen. Jeg tror derfor på at det giver mening at arbejde med hele mennesket. Bekymringer kan forplante sig i en øm krop, og gennem massage, akupunktur støtter jeg gravide kvinder i at løsne både følelsesmæssige og kropslige spændinger.

Gennem jordemodersamtaler i graviditeten ønsker jeg at være med til at opbygge grundlaget for et godt forældreskab. At vente barn medfører mange tanker og følelser. Hvordan bliver vi som forældre? Hvad vil familieforøgelsen betyde for vores parforhold? Hvordan deler jeg kærlighed, tid og opmærksomhed mellem mine børn? Disse spørgsmål er meget normale og kan være gode at få talt igennem, også som par. Jeg møder jer ud fra et jordemoderfagligt perspektiv, og vi kan tale om alle de tanker der kan opstå i graviditeten.

Også barselsperioden er vigtig. Det er i den periode hvor I skal lære jeres lille nye barn at kende og skabe gode og trygge bånd. Særligt vigtigt er en god snak om fødselsforløbet. For mange har det været en hård, men god oplevelse, hvor man som par er kommet styrket gennem fødslen. For nogle har fødslen dog været en både fysisk og psykisk hård belastning. Min erfaring fra konsultationen er at dette kan fylde utrolig meget for disse familier, både i den efterfølgende barselsperiode, men også i forhold til tanker omkring at blive gravid igen. Uanset om det har været en god oplevelse eller en oplevelse der har sat spor af bekymring hos jer, er min erfaring at en god efterfødselssamtale kan være forløsende.

Jeg er uddannet jordemoder på Skejby, nuværende Aarhus Universitetshospital, hvor jeg har arbejdet med graviditetskonsultationer, på fødegangen og i efterfødselsklinikken.

Jeg bor med min mand og vores to børn Vera og Eske i Aarhus.

 

 Mette Bracken

2.2 I en biologi-time i gymnasiet hvor emnet var ‘fra undfangelse til fødsel’, blev jeg blæst bagover af den fascinerende proces, og det stod soleklart for mig at jeg skulle være jordemoder. Det blev jeg i 1996 fra Jordemoderskolen i København.

I mange år har jeg været konsultationsjordemoder og fødejordemoder og på den måde hjulpet børn og familier på vej.

I 2010 blev jeg ansat i Ultralydsklinikken for Gravide på Skejby Sygehus og lærte at scanne.

Jeg er stadigt betaget af ‘fra undfangelse til fødsel’, og scanninger er en fantastisk måde at kigge på udviklingen sammen med forældrene.

Jeg er fastansat på Aarhus Universitetshospital i Ultralydsklinikken for Gravide. Jeg er certificeret i obstetrisk ultralydsscanning og er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab hvor jeg jævnligt deltager i kurser.

Jeg bor i Aarhus med mine to børn, Fiona og Sebastian.

 

Miaja Veilberg

Jeg er jordemoder og gravidmassør og elsker arbejdet med den gravide kvinde og de forandringer der foregår i en graviditet, både kropsligt og psykisk.

Til dagligt arbejder jeg på Skejby Sygehus, hvor jeg har fødselsforberedelse, gravidkonsultationer og varetager fødslerne på fødegangen.

Som jordemoder oplever jeg ofte gravide som er præget af stress, anspændthed og forskellige graviditetsgener. For at understøtte de positive forandringer i graviditeten og kunne afhjælpe gener har jeg efteruddannet mig som gravidmassør.  Jeg tilbyder både afspændingsmassage og  behandlende massage til afhjælpning af gener i graviditeten. Jeg har desuden kurser i akupunktur til gravide, og mexikansk rebozobehandling.

Privat bor jeg i Aarhus Nord med min kæreste Jakob i et lille rækkehus med have.

 

Christina Høghamar

Jeg hedder Christina og er jordemoder, gravidmassør og ammevejleder. Har har igennem mine 9 år som jordemoder arbejdet på fødegangen, i jordemoderkonsultation,med fødselsforberedelse, på svangre afsnit og korttidsbarsel. Jeg giver ammehjælp, gravidmassage, akupunktur og babymassage- og behandling.

Så længe jeg kan huske, har jeg haft et stort og bankende hjerte for graviditet, fødsel og amning – og det banker kun højrere og højere.
Graviditet, fødsel og barsel er vigtige og potentielt meget smukke perioder i livet med enormt udviklingspotentiale. Det betyder meget hvordan man bliver mødt og passer på sig selv. Dit velvære betyder meget for dit barns velvære – også inde i maven. Og dit barns velvære betyder meget for dig. Derfor betyder det også meget for mig, at du passer godt på dig selv – og dit barn. Og jeg vil utrolig gerne hjælpe Jer.

Med gravidmassage kan jeg bl.a hjælpe dig helt ned i din krop og mærke roen og dit barn og give dig de bedste betingelser for at blive afspændt. Yderligere er det en skøn vej til lindring af de fleste graviditetsgener og en perfekt måde at sætte kroppen i den rette “fødestemning” omkring termin. Kombineres gravidmassagen med akupunktur forstærkes den lindrende effekt af dine gener.

Privat bor jeg i Middelbart med min mand Richard og vores 2 drenge Frej og Nohr, samt min bonusdatter Alma.

 

Signe Clement

Scanningsjordemoder Signe ClementJeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i Aalborg. Siden jeg blev færdig i 2003, har jeg været ansat på Skejby Sygehus, som i dag hedder Aarhus Universitetshospital. 2003 – 2007 arbejdede jeg som jordemoder på Fødegangen. 2007 – 2015 var jeg ansat som scanningsjordemoder på Føtalmedicinsk afdeling.

Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og certificeret i obstetrisk ultralydsscanning. Det vil sige at mit speciale er scanning af gravide. Jeg har gennemført flere end 15.000 scanninger af gravide kvinder.

I kraft af min ansættelse bliver jeg løbende opkvalificeret. Det vil sige at jeg deltager i kurser og certificeringer som i det offentlige sundhedssystem er obligatoriske for fagpersoner der scanner gravide, blandt andet løbende nakkefoldscertificeringer og certificering i misdannelsesscanning.

Kurser og certifikater. Listen opdateres løbende.

Da jeg blev uddannet i at scanne for 12 år siden, blev jeg samtidig total bidt af teknologien. Jeg elsker at scanne. Det at et æg og en sædcelle kan blive til et barn holder aldrig op med at fascinere mig. At se barnet vokse i den gravide mave og gå med parrene lidt af vejen i deres glæde og forventning giver mig min daglige arbejdsglæde. Den glæde og begejstring vil jeg gerne dele med jer på klinikken.

Privat er jeg gift med Lars. Sammen har vi tre børn: Emma, Troels og Asta. Vi bor i Aarhus.

 

Ronja Nørskov

 RonjaJeg hedder Ronja og er jordemoder. Til dagligt arbejder jeg på Horsens sygehus hvor jeg har konsultationer, fødselsforberedelse, fødegangsvagter og sidder i barselsambulatoriet.

Jeg holder meget af jordemoderfaget og alle dets facetter. Jeg elsker at arbejde med de gravide kvinder og de forandringer der sker både i krop og sind under en graviditet.

Som gravid gennemgår kroppen mange forandringer. Gennem mit arbejde med gravide ved jeg hvor vigtigt det er at kunne give kroppen ro og afspænding. Massagen kan give den gravide krop velvære og komme i balance. Massage kan forebygge almindelige graviditetsgener, ømhed og spændinger.

Ud over at give gravidmassage holder jeg kurser i babymassage, akupunktur og før-fødselsgymnastik.

Privat er jeg gift med Jeppe, og vi har sammen en lille dreng. Vi bor i Aarhus.

Sofie Halborg 

Jeg er uddannet jordemoder i 2014 og har arbejdet som jordemoder i Stavanger i Norge og senest på Aarhus Universitetshospital.

Det er for mig et privilegium at være jordemoder, idet jeg her har mulighed for at vejlede og støtte gravide og deres familie gennem graviditet, fødsel og barsel og dermed give dem en god og tryg start på familietilværelsen.

Jeg er efteruddannet i obstetrisk akupunktur og har i praksis stor glæde og effekt af at anvende denne behandlingsform, hvor formålet er at genoprette fysisk og psykisk balance hos den enkelte. Akupunktur kan f.eks. være med til at forebygge og afhjælpe graviditetsgener såvel som at afslappe kroppen i forbindelse med stress og anspændthed.

Jeg vægter tid, ro og nærvær stor værdi i mit arbejde. Jeg har fokus på dine behov, og hvad der styrker dig i forløbet. 

Du vil møde mig i klinikken mandag, onsdag og fredag.

Privat bor jeg i Aarhus og er kæreste med Rasmus.