Medarbejdere

Malene Milan

9R9A1501

Jeg er jordemoder fordi jeg brænder for at give gravide og deres familier en god og tryg graviditet, fødsel og barselsperiode. At vente et barn er en forunderlig livsbegivenhed – og samtidig er det den mest sårbare tid i vores liv.

Ultralydsskanning er en fantastisk teknologi der kan give ro og skabe tilknytning til det ufødte barn. Jeg bliver altid rørt når jeg får lov til at dele de enestående scanningsøjeblikke sammen med jer.

Jeg er uddannet jordemoder fra University College Nordjylland i 2011. Jeg har arbejdet på fødegangen og er nu fastansat på Ultralydsklinikken for gravide på Skejby Sygehus.

Jeg er certificeret i nakkefoldsscanning og billedcertificeret i misdannelsesscanning. Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab og deltager jævnligt i kurser.

Jeg bor i Sabro med min mand Christian og vores to børn, Emilie og Johanne.

Mette Bracken

2.2 I en biologi-time i gymnasiet hvor emnet var ‘fra undfangelse til fødsel’, blev jeg blæst bagover af den fascinerende proces, og det stod soleklart for mig at jeg skulle være jordemoder. Det blev jeg i 1996 fra Jordemoderskolen i København.

I mange år har jeg været konsultationsjordemoder og fødejordemoder og på den måde hjulpet børn og familier på vej.

I 2010 blev jeg ansat i Ultralydsklinikken for Gravide på Skejby Sygehus og lærte at scanne.

Jeg er stadigt betaget af ‘fra undfangelse til fødsel’, og scanninger er en fantastisk måde at kigge på udviklingen sammen med forældrene.

Jeg er fastansat på Aarhus Universitetshospital i Ultralydsklinikken for Gravide. Jeg er certificeret i obstetrisk ultralydsscanning og er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab hvor jeg jævnligt deltager i kurser.

Jeg bor i Århus med mine to børn, Fiona og Sebastian.

Paja Kujahn Hvidkjær

9R9A9833

At være jordemoder er for mig at være der for den gravide, fødende og barslende kvinde og hendes partner samt den nybagte familie.

Jeg synes det er spændende at være en del af den livsproces det er, når der skabes og kommer et nyt individ til verden.

Jeg har specialiseret mig i gravidmassage da det er en unik måde at støtte kvinder i deres graviditet og samtidig styrke kontakten til det ufødte barn.

Ligeledes har jeg specialiseret mig i babymassge da det er så meningsfuldt at arbejde videre med de nyfødte børn og deres forældre.

Derudover har jeg kurser i akupunktur til gravide, fødende og barslende kvinder.

Jeg uddannet fra University College Nordjylland i 2014 og har arbejdet på fødeafdelingen på Aarhus Universitetshospital samt på fødeafdelingen og barselsgangen på Horsens Regionshospital. Nu er jeg fastansat på Signes scanningsklinik.

Privat er jeg gift med Henrik, og vi har to børn sammen, Valdemar og Vigga Lil. Vi bor på Mols.

 

Miaja Veilberg

Jeg er jordemoder og gravidmassør og elsker arbejdet med den gravide kvinde og de forandringer der foregår i en graviditet, både kropsligt og psykisk.

Til dagligt arbejder jeg på Skejby Sygehus, hvor jeg har fødselsforberedelse, gravidkonsultationer og varetager fødslerne på fødegangen.

Som jordemoder oplever jeg ofte gravide som er præget af stress, anspændthed og forskellige graviditetsgener. For at understøtte de positive forandringer i graviditeten og kunne afhjælpe gener har jeg efteruddannet mig som gravidmassør.  Jeg tilbyder både afspændingsmassage og  behandlende massage til afhjælpning af gener i graviditeten. Jeg har desuden kurser i akupunktur til gravide, og mexikansk rebozobehandling.

Privat bor jeg i Aarhus Nord med min kæreste Jakob i et lille rækkehus med have.

 

Ronja Nørskov

 Ronja

Jeg hedder Ronja og er jordemoder. Til dagligt arbejder jeg på Horsens sygehus hvor jeg har konsultationer, fødselsforberedelse, fødegangsvagter og sidder i barselsambulatoriet.

Jeg holder meget af jordemoderfaget og alle dets facetter. Jeg elsker at arbejde med de gravide kvinder og de forandringer der sker både i krop og sind under en graviditet.

Som gravid gennemgår kroppen mange forandringer. Gennem mit arbejde med gravide ved jeg hvor vigtigt det er at kunne give kroppen ro og afspænding. Massagen kan give den gravide krop velvære og komme i balance. Massage kan forebygge almindelige graviditetsgener, ømhed og spændinger.

Ud over at give gravidmassage holder jeg kurser i babymassage, akupunktur og før-fødselsgymnastik.

Privat er jeg gift med Jeppe, og vi venter vores første barn til sommer. Vi bor i Aarhus.