Modning til fødsel

Nu nærmer fødslen sig. Du kan hjælpe kroppen på vej. Fødselsmodning handler om at understøtte kroppens naturlige proces frem mod fødslen. Behandlingen modner livmoderhalsen og øger mængden af fødselshormonet oxytocin i kroppen. Vi ved at kvinder der har fået fødselsmodnende akupunktur, sjældnere har behov for igangsættelse efter uge 41+3, og at de har kortere fødselsforløb og et mindre behov for smertelindring under fødslen.

Det er bedst at opstarte fødselsmodnende behandling fra uge 37+0 og give en behandling i ugen frem til uge 40. Fra og med uge 40 kan behandlingen øges til to gange i ugen.

Du skal være opmærksom på at fødselsmodning ikke er en igangsættelse af fødslen. Vi kan hjælpe din krop med at blive klar til at føde, og for nogle er behandlingerne det sidste lille skub på vej mod fødslen.

Du har også mulighed for at benytte dig af akupunktur i kombination med massage – vores erfaring er at det giver meget gode resultater.

Første behandling koster 400 kr. Efterfølgende behandlinger koster 300 kr.

Book

Om akupunktur

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin, som er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen. Akupunkturen understøtter/genskaber kroppens egen selvhelbredende kræfter og hjælper med at genoprette kroppens balance både fysisk og psykisk. Akupunktur kan blandt andet lindre smerter og reducere ubehag.

Ved brug af meget tynde sterile engangsnåle stimuleres udvalgte punkter på kroppen. Nålene sidder i cirka 20 minutter. Det er en ufarlig behandling og gør sjældent meget ondt. Oftes er det kun det lille indstik der mærkes kortvarigt.