Værdigrundlag

At se sit barn inde i maven er en stor oplevelse. Der er mange ting du gerne vil spørge om. Måske går du med små og store bekymringer om det at være gravid og skulle føde. Hos Signes Scanningsklinik vil vi aldrig gå på kompromis med de ting der skal til for at du får en god oplevelse:

Vi er jordemødre med stor erfaring. Til sammen har vi gennemført flere end 20.000 scanninger af gravide kvinder. Vi har erfaring med alt fra ukomplicerede graviditeter og fødsler til de svære situationer. Vi sørger for at vi altid er opdaterede med forskningen inden for føtalmedicin og uddannede i de nyeste scanningsmetoder. Vi har også et indgående kendskab til det forløb du som gravid møder i det offentlige sundhedssystem. Læs mere om klinikkens medarbejdere her.

Vi tager os god tid. Der er altid sat tid nok af til en konsultation, så kan vi nemlig nå at komme rundt om alt det der er vigtigt for dig. Og du kan finde ro i situationen og få tid til at knytte dig til barnet. Samtidig tager det tid at lave scanninger på et højt specialiseret niveau. Hos Signes Scanningsklinik har vi altid god tid til at tale om de ting vi sammen ser på skærmen, og der er også afsat tid til at komme omkring andre spørgsmål I måtte have brug for svar på. Book en tid til en scanning

Vores samtale handler om dig – og den er fortrolig. Når vi scanner barnet i din mave, foretager vi en lang række faglige vurderinger baseret på videnskabelige standarder og forskning. Men en graviditet er unik. Det vigtige for os er hvordan du oplever graviditeten og scanningen. Vi møder dig med omsorg, tid og nærvær. Vi kan tale om alt det der er vigtigt for dig, og alt hvad vi taler om, er fortroligt og omfattet af klinikkens tavshedspligt.

Alle scanninger omfatter barnets trivsel – og dets køn hvis du ønsker det. Alle vordende forældre vil gerne være sikre på at barnet har det godt i maven og alt er som det skal være. Mange vil også gerne vide om barnet er en dreng eller en pige. Derfor omfatter en scanning hos mig altid en vurdering af barnets helbredstilstand og trivsel i maven. Og hvis du ønsker det, får du også kønnet at vide – dog først fra uge 14 hvor det er muligt at bestemme barnets køn. Læs om vores scanninger og hvad man kan se på hvilket tidspunkt

 

Signes Jordemoder og Scanningsklinik - Aarhus

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-