JORDEMODERKONSULTATION

JORDEMODER-KONSULTATION

Når du er gravid eller lige har fået barn, kan der være mange tanker der rumsterer. Det kan være forestillinger om fødslen, angst for at føde eller oplevelser som du har brug for at tale igennem med nogen der forstår hvad du har oplevet. For nogle få bliver selve fødslen en oplevelse som de har brug for at bearbejde for at komme godt videre.

Også det nye liv som familie kan fylde. Hvordan er vi gode forældre sammen? Hvordan skaber vi gode relationer mellem den lille ny og dens søskende? Og så er der hverdagen som kan få selv det stærkeste menneske på tynd is: amningen, døgnrytmen, søvnmanglen, de første måneder af barnets liv. Og hvad med vores parforhold og samspillet med den lille?

Det kan også være at I overvejer at blive gravide, men har spørgsmål der trænger sig på og gør det svært at tage beslutningen. Det er der ikke noget usædvanligt i, og vi kan hjælpe jer med at blive afklarede og svare på de mange spørgsmål, både faglige og følelsesmæssige.

Hos os kan I altid få en samtale med en jordemoder der har masser af erfaring og personlig indsigt i hvad det vil sige at vente barn og blive forældre. Vi kan tale om alt det du har behov for at sætte ord på og få hjælp til. Hos os får du en samtale med en kompetent, uvildig fagperson der vil møde dig med indsigt og omsorg. Vores samtaler er på 50 minutter og er naturligvis helt fortrolige.

700 kr.

logo_danmark
Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” her

 

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-