Ufrivillig abort

Ufrivillig abort

I dette blogindlæg dykker vi ned i de reaktioner, der kan komme, når en ønsket graviditet ender med en ufrivillig abort, og vi ser nærmere på, hvordan tallene, for tidlig abort, fordeler sig.

Når alt ikke er helt perfekt

Når alt ikke er helt perfekt

I dette blogindlæg sætter vi spot på de følelser og reaktionsmønstre, der opstår, når graviditeten kommer på slingrekurs fra normalen. Lige netop i forhold til graviditet ønsker de allerfleste at være helt som gennemsnittet; gerne lige midt på medianen for flertallet.

Gravid for 1. gang

Gravid for 1. gang

Her kan du læse mere om at være gravid for allerførste gang.

En graviditet starter ofte med et ønske… Et ønske om at få børn og starte en familie. For nogle går der lang tid før ønsket opfyldes, for andre sker det lynhurtigt.

Hurra – nu åbner jeg min scanningsklinik

Hurra – nu åbner jeg min scanningsklinik

Jeg elsker at scanne gravide. Jeg er faktisk lige så bidt af at  scanne som min 14-årige dreng er af at spille FIFA, og det siger ikke så lidt. Billederne og teknikken holder aldrig op med at fascinere mig. Det øjeblik hvor de kommende forældre ser deres lille nye barn for første gang, er en unik oplevelse som jeg ydmygt deler med dem og sætter stor pris på at være en del af.

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-