Hurra – nu åbner jeg min scanningsklinik

By Signe Clement
1. september 2014

Jeg elsker at scanne gravide.

Jeg er faktisk lige så bidt af at  scanne som min 14-årige dreng er af at spille FIFA, og det siger ikke så lidt. Billederne og teknikken holder aldrig op med at fascinere mig. Det øjeblik hvor de kommende forældre ser deres lille nye barn for første gang, er en unik oplevelse som jeg ydmygt deler med dem og sætter stor pris på at være en del af. Og så er der samtalen, som er så vigtig. Når man er gravid, kan man have mange spekulationer som fylder. Alt det skal der være tid og ro til at tale om, og ingen spørgsmål er forkerte eller for små.

Hele mit arbejdsliv har jeg været ansat i det offentlige. Jeg er  en stor tilhænger af ligheden i vores sundhedssystem. Når det så er sagt, så synes jeg også at gravide har fortjent at kunne vælge en jordemoder med stor scanningserfaring når de vælger at tilkøbe en privat scanning. På min hjemmeside kan I læse at jeg stadig er ansat på Føtalmedicinsk afdeling på Skejby Sygehus. Det er et meget bevidst valg jeg har truffet. Tilknytningen til en af landets førende specialafdelinger sikrer, at jeg altid er opdateret med den nyeste faglige viden.

For ni måneder siden tog jeg beslutningen om at blive selvstændig. I de måneder der er gået siden, er Signes Scanningsklinik vokset frem. Jeg har fået så meget opbakning. Familie, venner og min omgangskreds, ingen har tvivlet på at det var en super idé, lige noget for mig. Det har givet mig modet til at turde tage det store spring.

Idag kan I se min hjemmeside for første gang. Jeg håber at I kan lide den, deler den og finder lige det I har brug for. Mange dygtige mennesker har hjulpet mig i processen med at lave en hjemmeside for Signes Scanningsklinik  som jeg er virkelig stolt af.

Jeg er så glad og stolt over at jeg er kommet hertil hvor jeg slår dørene op til Signes Scanningsklinik. Det suger i maven – og det er helt fantastisk.

Jeg glæder mig sådan til at komme i gang – og måske er det dig jeg skal scanne næste gang? Det håber jeg! : )

Kærlig hilsen Signe

PS: Læs mit værdigrundlag her. 

Ufrivillig abort

Ufrivillig abort

I dette blogindlæg dykker vi ned i de reaktioner, der kan komme, når en ønsket graviditet ender med en ufrivillig abort, og vi ser nærmere på, hvordan tallene, for tidlig abort, fordeler sig.

Når alt ikke er helt perfekt

Når alt ikke er helt perfekt

I dette blogindlæg sætter vi spot på de følelser og reaktionsmønstre, der opstår, når graviditeten kommer på slingrekurs fra normalen. Lige netop i forhold til graviditet ønsker de allerfleste at være helt som gennemsnittet; gerne lige midt på medianen for flertallet.

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-