AMMEHJÆLP

Oplever du ammeproblemer og har du brug for hjælp, så står vi klar til at rykke ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få en god ammestart og at få hurtig hjælp, når der opstår problemer. Vi tilbyder derfor ammehjælp enten i jeres private hjem eller hos os på klinikken. 

Hjælp til amning – vi står klar til at rykke ud.

Selv om brysterne allerede under graviditeten forbereder sig på at producere mælk, og mælkeproduktionen begynder af sig selv i dagene efter fødslen, så er det bestemt ikke en selvfølge, at amningen også forløber uproblematisk. Amning skal læres af både mor og barn. Uanset om det er første eller tredje gang, du skal amme, så kan der opstå problemer og amningen kan føles svær.

Når I kommer hjem fra hospitalet føler mange, at de står alene med amningen. Mælken er oftest ikke nået at løbe til inden I tager hjem, og der kan  være mange ubesvarede spørgsmål og frustrationer; sutter mit barn korrekt? Får mit barn nok mælk? Hvor hyppigt skal jeg amme? Hvorfor gør det ondt, når jeg ammer? Ved et hjemmebesøg går vi ikke fra jer igen, før I har fået svar på jeres spørgsmål, og er trygge ved amningen og planen der er lagt.

Nogle af de typiske ammeproblematikker er:

Vi tilbyder ammehjælp fra barnet er født til det er ca. 4 mdr. gammelt.

Ammehjælpen henvender sig både til dig, der er førstegangsfødende, flergangsfødende (evt. med et tidligere kompliceret ammeforløb) eller til dig med tvillinger. 

Vi har rigtig god erfaring med akupunktur i barselsperioden bl.a. til stimulering af mælkeproduktion eller behandling af brystbetændelse og mælkeknuder. 

Vi tilbyder:

  • Hjemmebesøg + opfølgende email med råd og vejledning fra besøget. ca 2 time 2450 kr
  • Konsultation i klinikken + opfølgende email med råd og vejledning fra besøget. ca 1,5 time 1450 kr.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark yder de tilskud til ammehjælp.

NB. Der vil komme et kørselstillæg hvis du bor længere væk end 5 km fra Aarhus C. Kontakt venligt klinikken hvis du bor mere end 5 km fra Aarhus C og vil booke hjemmebesøg.

Book på hjemmesiden eller ring til klinikken for at booke ammehjælp 25743311

 

VÆLG VORES POPULÆRE SCANNINGSPAKKE

Indeholder:
🌸 Tidlig scanning uge 5+0 til 12+6
🌸Kønsscanning basis fra uge 14+0
🌸 3D/4D basis fra uge 26+0
Før pris 2200,- kr. NU 1900,- kr.

Læs mere her >>

Pakken bestilles når I kommer til tidlig scanning.

-